Burn out - vertaistukiryhmä

Uusi Burn Out - vertaistukiryhmä alkaa taas syksyllä!
Ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka koet tai olet kokenut loppuunpalamisen.

Ryhmän tarkoitus on tuoda yhteen ihmisiä jotka käyvät läpi samankaltaista elämänvaihetta. Burn out on edelleen jonkinlainen tabu ja sitä läpikäyvät tuntevat usein jäävänsä yksin tunteiden ja kokemusten kanssa. Usein burn out koetaan häpeällisenä ja siitä vaietaan. Se herättää myös erilaisia pelkoja ja toivottomuutta, mitä uupuneet käyvät monesti yksin läpi.

Halusimme näiden asioiden vuoksi koota ryhmän, jossa on mahdollisuus jakaa omia kokemuksia loppuun palamiseen liittyen. Ryhmän kautta haluamme taltuttaa häpeäntunnetta, voimaannuttaa, tuoda toivoa, herättää keskustelua ja jakaa avaimia toipumiseen.

Kaikki tunteet ovat sallittuja, mutta ryhmässä ei terapoida. Keskustelun lisäksi teemme erilaisia rentoutusharjoituksia kuten mielikuvamatkoja, lempeää yin-joogaa, lepoa ja hiljentymistä. Räätälöimme tapaamiskertojen ohjelmaa myös osallistujien toiveiden mukaisesti.

Kevään 2019 pilottiryhmä oli pidetty ja voimaannuttava kokemus niin ohjaajille kuin osallistuneille. Kevään aikana muodostui mielettömiä oivalluksia, ystävyyssuhteita ja uusia tuulia. ♥

Ryhmän vetäjinä toimivat uupumuksen läpikäyneet rentoutusvalmentaja Raakel Pirinen ja henkinen valmentaja Marina Lavenius. Lue lisää: https://www.burnouthelsinki.com/vertaistuki

www.urbanwells.fi/yhteys

Ryhmä ei vaadi sitoutumista.

Joka toinen maanantai klo. 15-17
Oviraha 20e käteisellä/kortilla.

Ma 16.9, 30.9, 14.10, 28.10, 11.11, 25.11, 9.12, 13.1.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: marina.lavenius@gmail.com tai raakel@urbanwells.fi