Muutos alkaa sisältäpäin. Kun muutat tapaasi ajatella ja sisäistä ohjelmointiasi tulet huomaamaan miten koko elämäsi muuttuu. Henkinen valmennus ja hypnoosi ohjaa sinua tiedostamaan sisäisen ajatusmaailmasi ja opastaa sen uudelleen ohjelmointiin. On todella tärkeää olla tietoinen siitä, mitä ajattelee ja siitä mitä tarinaa itselle kertoo. Ajatuksemme ohjaavat vahvasti sitä mihin huomiomme kiinnittyy ja sitä kautta ne luovat käyttäytymisemme sekä kokemuksemme tästä elämästä. Muuttamalla ajatuksiamme ja sisäistä ohjelmointiamme rakennamme uuden tavan elää. Otamme niin sanotusti itse hallinnan elämästämme. Kun osaamme käyttää mieltämme taitavasti, siitä tulee mahtava supervoima! Saatat yllättyä mikä kaikki onkaan sinulle mahdollista.

Tästä voit lukea lisää siitä, mitä Henkinen valmennus on.

Where focus goes, energy flows.

 

Minusta

Olen Marina Lavenius, henkinen valmentaja ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja Helsingistä.

Uskon, että ihminen on kokonaisuus, joka toimii optimaalisesti, kun mieli ja keho toimivat yhdessä toinen toistaan tukien. Mielemme on mahtava työkalu, jonka kautta voimme lisätä hyvinvointiamme merkittävästi. Kun osaamme käyttää mieltä oikein, voimme saavuttaa täyden potentiaalimme, hallita tunteita, voida entistä paremmin ja saavuttaa unelmamme. Haluan jakaa ajatuksia merkityksellisestä elämästä, inspiroida ihmisiä elämään onnellisemmin ja saada heidät loistamaan täydellä potentiaalillaan. Tärkein tavoitteeni on saada asiakkaani elämään linjassa itsensä kanssa ja voimaan hyvin.

Toimin henkisenä valmentajana Urban Wellsillä Helsingin Vallilassa ja pidän siellä vastaanottoani. Tärkeimpinä työkaluinani käytän hypnoosia, NLP:tä, mielikuvaharjoittelua, henkistä valmennusta ja Mental space tekniikkaa. Yksilövalmennusten lisäksi järjestän työpajoja, burn out vertaistuki ryhmiä, vedän syvärentoutuksia ja käyn puhumassa eri tilaisuuksissa.

Raakel_Marina_Buronout_Video&PhotoLaitinen-4.jpg

Minun tarinani

_S8A4125-3.jpg

Olen aina ollut erittäin kiinnostunut siitä miten ihminen toimii. Rakastan kuunnella ihmisten tarinoita ja jo nuoresta lähtien minulla on ollut kova halu auttaa muita. Kun nuorempana sairastin masennusjaksoja, kilpirauhasen vajaatoiminnan, syömishäiriön ja myöhemmin burnoutin halusin tutkia, mistä tämä kaikki johtuu. Halusin selvittää, mikä saa minut voimaan huonosti ja voimmeko itse vaikuttaa omaan hyvinvointiimme. Tästä ajatuksesta inspiroituneena luin itseni hyvinvointivalmentajaksi. Huomasin kuitenkin, että vaikka ihminen syö kuinka terveellisesti ja treenaa säännöllisesti, saattaa keho ja mieli silti voida todella huonosti. Ymmärsin, että ajatuksemme ovat niin voimakkaita, että ne voivat jopa sairastuttaa terveen kehon. Tämän oivalluksen siivittämänä aloin tutkimaan kuinka ihmismieli toimii ja kuinka voisimme parantaa itsemme vielä tehokkaammin mielemme kautta. Opiskelin mielentoimintaa erilaisilla itsensäkehittämisvalmennuksilla,  NLP-, hypnoosi-, meditaatio- ja energiahoitokursseilla, minkä jälkeen kouluttauduin henkiseksi valmentajaksi. Kurssien myötä ymmärrän ihmisen käyttäytymistä kokonaisvaltaisemmin ja olen oppinut itsestäni ja muista valtavasti. Tänä päivänä voin sanoa, että voin paremmin kuin koskaan ja olen vakuuttunut siitä, että voimme itse vaikuttaa siihen millaisen elämän haluamme elää. Siksi haluan nyt jakaa eteenpäin kaikkea sitä, mitä olen oppinut matkani varrella. Pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni, koska koen ettemme ole koskaan valmiita, vaan oppimisen prosessi on loputon.