Kokemuksia

Nainen, 50

“Olen toipumassa vakavasta työuupumuksesta ja kävin Marinan henkisessä valmennuksessa ja hypnoosissa. Tapaaminen auttoi minua näkemään kokonaistilanteeni selkeämmin, sekä ymmärtämään uupumuksen taustalla olevia syitä paremmin. Marinan tapa valmentaa on hyvin konkreettinen ja käytännönläheinen, hän osaa aidosti kuunnella ja kysyä juuri oikeita kysymyksiä. Sain jo yhdestä valmennuksesta uusia oivalluksia ja näkökulmia tilanteeseeni, sekä myös työkaluja toipumiseen. Olen todella kiitollinen ja tyytyväinen tähän palveluun, ja voin suositella sitä lämpimästi ihan jokaiselle. Tämä valmennus auttoi minua enemmän, kuin monta käyntiä  yhteensä työpsykologin luona.”

 

Nainen, 30

Kävin Marinan hypnoosissa. Käytiin purkamassa minun alitajunnastani rippeet siitä, että olisin muka jotenkin vastuussa kaikesta ja kaikista. Minun stressi alkoi jo odotusaikana kun äitini sairastui. Joten tuo uskomus on ollut kevyesti suurin stressin aiheuttaja 30-vuoden aikana. On kyllä todettava, että jotain tuntuu todella muuttuneen. Heti seuraavasta päivästä lähtien tätä uskomusta on testattu useita kertoja päivässä eikä minulle ole syntynyt mitään tunnereaktiota! Ajattelin alkaa tästä edespäin vaan chillaamaan.

 

Nainen, 31

“Marina on ihana, lämmin ihminen jonka kanssa kynnys käsitellä kaikkein vaikeimpiakin asioita katoaa. Hänen luomansa välitön ja luottamuksen ilmapiiri sekä kyky ottaa ihminen juuri sellaisena kuin hän on, tekee Marinasta erityisen. Kiitos Marinan, olen päässyt traumojeni käsittelyssä ja itsetunnon rakentamisessa todella pitkälle. Lämmin suositus!”

 

Mies, 32

“Ennen valmennus käyntiä kehitykseni suunta oli kateissa. En tiennyt mihin keskittyä. Lisäksi joka iltainen kannabiksen käyttö oli etenemiseni tiellä. Elämä maistui pahvilta. Tavattuani Marinan jäi kukan polttelu jo ensimmäisen session jälkeen ja tajusin mihin keskittyä ja mitä karsia pois arjestani. Uudet näkökulmat asoihin sai elämäni maistumaan makealta ja löysin flow tilan. Vastaanotto oli lämmin ja mukava. Suosittelen.”

 

Nainen, 29

Olen käynyt Marinan hypnoosissa pari kertaa ja aijon käydä jatkossakin. Hän on auttanut mielikuvaharjoitusten ja suggestioiden avulla oivaltamaan sekä käsittelemään asioita itsestäni ja siten antanut minulle työkaluja suhtautua itseäni kohtaan armollisemmin, lempeämmin ja ymmärtäväisemmin. Olen kokenut itsessäni suuren muutoksen vaikeassa elämäntilanteessa ja oppinut suhteuttamaan asioita sekä pyrkimään määrätietoisemmin kohti niitä asioita, jotka ovat minulle aidosti tärkeitä ja tuovat elämääni tasapainoa ja hyvinvointia. Vahva suositus ammattitaitoiselle ja sympaattiselle Marinalle. Vaikka en mielelläni puhu henkilökohtaisia asioita, niin hänen kanssa oli helppo keskustella - juuri sen verran kuin itsestä tuntui sopivalta ja halusi.

 

Nainen, 32

“Lähdin Marinan valmennukseen, koska halusin selkeyttää ajatuksiani tulevaisuuteni ja mahdollisen alanvaihdon suhteen. Marinan valmennus oli hyvin rakennettu kokonaisuus, joka auttoi kartoittamaan syitä oman tilanteen taustalla, sekä hahmottamaan paremmin omia päätöksiä ohjaavia tekijöitä. Antoisinta oli saada uusia näkökulmia omien ajatuksien tarkasteluun. Käynti valmennuksessa auttoi muuttamaan omaa ajattelutapaani tilanteestani ja antoi uudenlaista energiaa oman muutosprosessin jatkamiseen. Voin suositella lämpimästi Marinan valmennusta jokaiselle, joka tarvitsee apua tai työkaluja mielen solmujen selvittelyyn.”

 

Nainen, 31

“Marinan kanssa on helppoa jutella ja tapaamiset ovat rentoja. Hän on erittäin hyvä coach erityisesti sen vuoksi, että hän osaa auttaa omien kokemusten pohjalta. Olemme tehneet muutamia NLP harjoituksia, joilla on ollut huomattavan hyvä vaikutus omaan henkiseen hyvinvointiini. Suosittelen häntä lämpimästi!”

 

Mies, 35

“Tunnelma keskustelussa oli erittäin lämmin ja vastaanottavainen, mutta mikä tärkeintä, se oli myös dynaamista ja aktiivista. Paljon uusia ajatuksia joka tapaamisella.”

 

Nainen, 30

"Vaikka hypnotisointikerta oli minulle ensimmäinen, Marina onnistui luomaan heti todella luottavaisen ja rennon ilmapiiriin kuunnellen toiveitani. Kokemus oli erilainen, kuin mihin olin mm. median mielikuvien puolesta varautunut. Hypnoosi tuntui miellyttävältä syvärentoutukselta ja onnistui helposti. Sen avulla pääsin paremmin kiinni alitajuntaani ja sain lisäymmärrystä elämäni syy-seuraussuhteisiin ja tunnereaktioihin. Suosittelen Marinaa erityisesti jokaiselle tehokkaasta, mutta turvallisesta hypnoosista kiinnostuneelle."

 

Nainen, 31

“Olin kuullut Marinasta paljon hyvää jo etukäteen ja tiesin että tapaamisesta tulee mielenkiintoinen. Verrattuna tavalliseen terapiaan, Marina haastoi omia ajatusmalleja ihan eri tavalla ja tarkasteli sellasia asioita, jonne oma mieli ei ollut vielä kyennyt pääsemään. 

Olin aika avoin kaikelle mitä vastaan oli tuleva ja se auttoi pääsemään heti oleellisiin aiheisiin käsiksi. Koin tapaamisemme olevan merkittävä ja tunsin kuin asioita olisi haluttu oikeasti ratkaista, se loi turvaa ja tunsin haluavani kertoa asioista, jotka olivat myös kivuliaita. 

Tapaamisen jälkeen olo oli rentoutunut ja rauhallinen ja tunsin vahvaa selkeyttä niistä huolista, joita minulla sinne mennessä oli ollut. 

Käynti antoi todella paljon enemmän, kuin aikaisemmat käynnit muiden luona. “