Kokemuksia

Nainen, 31

“Marina on ihana, lämmin ihminen jonka kanssa kynnys käsitellä kaikkein vaikeimpiakin asioita katoaa. Hänen luomansa välitön ja luottamuksen ilmapiiri sekä kyky ottaa ihminen juuri sellaisena kuin hän on, tekee Marinasta erityisen. Kiitos Marinan, olen päässyt traumojeni käsittelyssä ja itsetunnon rakentamisessa todella pitkälle. Lämmin suositus!”


Mies, 32

“Ennen valmennus käyntiä kehitykseni suunta oli kateissa. En tiennyt mihin keskittyä. Lisäksi joka iltainen kannabiksen käyttö oli etenemiseni tiellä. Elämä maistui pahvilta. Tavattuani Marinan jäi kukan polttelu jo ensimmäisen session jälkeen ja tajusin mihin keskittyä ja mitä karsia pois arjestani. Uudet näkökulmat asoihin sai elämäni maistumaan makealta ja löysin flow tilan. Vastaanotto oli lämmin ja mukava. Suosittelen.”


Nainen, 32

“Lähdin Marinan valmennukseen, koska halusin selkeyttää ajatuksiani tulevaisuuteni ja mahdollisen alanvaihdon suhteen. Marinan valmennus oli hyvin rakennettu kokonaisuus, joka auttoi kartoittamaan syitä oman tilanteen taustalla, sekä hahmottamaan paremmin omia päätöksiä ohjaavia tekijöitä. Antoisinta oli saada uusia näkökulmia omien ajatuksien tarkasteluun. Käynti valmennuksessa auttoi muuttamaan omaa ajattelutapaani tilanteestani ja antoi uudenlaista energiaa oman muutosprosessin jatkamiseen. Voin suositella lämpimästi Marinan valmennusta jokaiselle, joka tarvitsee apua tai työkaluja mielen solmujen selvittelyyn.”


Nainen, 31

“Marinan kanssa on helppoa jutella ja tapaamiset ovat rentoja. Hän on erittäin hyvä coach erityisesti sen vuoksi, että hän osaa auttaa omien kokemusten pohjalta. Olemme tehneet muutamia NLP harjoituksia, joilla on ollut huomattavan hyvä vaikutus omaan henkiseen hyvinvointiini. Suosittelen häntä lämpimästi!”

Mies, 35

“Tunnelma keskustelussa oli erittäin lämmin ja vastaanottavainen, mutta mikä tärkeintä, se oli myös dynaamista ja aktiivista. Paljon uusia ajatuksia joka tapaamisella.”

Nainen, 30

"Vaikka hypnotisointikerta oli minulle ensimmäinen, Marina onnistui luomaan heti todella luottavaisen ja rennon ilmapiiriin kuunnellen toiveitani. Kokemus oli erilainen, kuin mihin olin mm. median mielikuvien puolesta varautunut. Hypnoosi tuntui miellyttävältä syvärentoutukselta ja onnistui helposti. Sen avulla pääsin paremmin kiinni alitajuntaani ja sain lisäymmärrystä elämäni syy-seuraussuhteisiin ja tunnereaktioihin. Suosittelen Marinaa erityisesti jokaiselle tehokkaasta, mutta turvallisesta hypnoosista kiinnostuneelle."Nainen, 31

“Olin kuullut Marinasta paljon hyvää jo etukäteen ja tiesin että tapaamisesta tulee mielenkiintoinen. Verrattuna tavalliseen terapiaan, Marina haastoi omia ajatusmalleja ihan eri tavalla ja tarkasteli sellasia asioita, jonne oma mieli ei ollut vielä kyennyt pääsemään. 

Olin aika avoin kaikelle mitä vastaan oli tuleva ja se auttoi pääsemään heti oleellisiin aiheisiin käsiksi. Koin tapaamisemme olevan merkittävä ja tunsin kuin asioita olisi haluttu oikeasti ratkaista, se loi turvaa ja tunsin haluavani kertoa asioista, jotka olivat myös kivuliaita. 

Tapaamisen jälkeen olo oli rentoutunut ja rauhallinen ja tunsin vahvaa selkeyttä niistä huolista, joita minulla sinne mennessä oli ollut. 

Käynti antoi todella paljon enemmän, kuin aikaisemmat käynnit muiden luona. “