Sisäinen lapsi -valmennus

Meissä kaikissa asuu sisäinen lapsi, vaikka emme sitä aina tiedostakaan. Usein oireilemme, kun lapsena jokin tarve on jäänyt tyydyttämättä. Se täyttymätön tarve jää meihin kummittelemaan sisäisenä lapsena ja aiheuttaa meille ikäviä seurauksia huonona olona.

Kun sisäinen lapsemme voi hyvin, tunnemme itsemme tasapainoisiksi. Vaikka kasvamme fyysisesti aikuisiksi, ei sisäinen lapsemme kasva henkisesti samaan tahtiin. Silloin kohtaamme yleensä haasteita elämässä. Haasteet voivat esiintyä esimerkiksi suhteessa itseen, perhe- ja parisuhteissa, terveydessä tai työpaikalla.

Vaikka menneisyyttä ei voi muuttaa, voimme muuttaa tapaamme suhtautua siihen. Tämän valmennuksen tarkoitus on tutustua omaan sisäiseen lapseesi, siihen mitä hän tarvitsee ja viedä hänelle toivottuja voimavaroja. Valmennus antaa sinulle ymmärrystä itsestäsi ja työkaluja itsesi voimaannuttamiseen. Kun ymmärrät itseäsi, tiedät mitä tarvitset ja voit toimia sen mukaan. Valmennus koostuu kolmesta tapaamiskerrasta ja toimii ponnahduslautana kohti parempaa, itsevarmempaa ja tasapainoisempaa elämää.