Tulevat workshopit

hallitse aikaasi.jpg
 
 

Hallitse aikaasi workshop 31.3.2019

Tuntuuko ettei aikasi riitä? Ahdistaako jatkuva kiire vai onko sinun vaikeaa olla läsnä? Hektisessä arjessamme jatkuva stressi on yleistynyt valtavasti ja meiltä vaaditaan koko ajan enemmän. Jatkuva stressi heikentää immunipuolustustamme ja sairastuttaa meidät. Mitä jos pystyisit suhtautumaan aikaan niin, ettei se tuntuisi painostavalta? Mitä jos kiire loppuisi ja osaisit olla läsnä? Hallitse aikaasi – workshopissa tutkitaan kuinka aikakäsityksemme rakentuu ja kuinka sitä muokkaamalla pystymme luomaan itsellemme seesteisemmän elämän. Workshop opastaa sinut löytämään rauhan hektisyyden keskellä ja opettaa suhtautumaan aikaan uudella tavalla. Kartoitamme mihin aikasi oikeasti kuluu ja kuinka voit hyödyntää aikaasi paremmin. Tämä valmennus opastaa sinut hallitsemaan aikaasi niin, ettei se hallitse sinua.

Workshopin vetää henkiset valmentajat Marina Lavenius ja Sanna-Maria Rantanen.

Ota mukaan muistiinpanovälineet, ystäväsi sekä rennot vaatteet ja tule pysähtymään itsesi äärelle.

Hinta: 35€ (sis. 24% alv)

Paikka: Urban Wells, Sturenkatu 36 Helsinki.


Varaa paikkasi täältä:
https://www.varaaheti.fi/urbanwells/fi

 
 
 
child-costume-fairy-127968.jpg

Sisäinen lapsi workshop 17.3.2019

Meissä kaikissa asuu sisäinen lapsi, vaikka emme sitä aina tiedosta. Kun sisäinen lapsemme voi hyvin, kokee olevansa rakastettu ja turvassa, tunnemme itsemme tasapainoisiksi. Vaikka kasvamme fyysisesti aikuisiksi, ei sisäinen lapsemme kasva useinkaan henkisesti samaan tahtiin. Silloin kohtaamme yleensä haasteita elämässä. Haasteet voivat esiintyä esimerkiksi suhteessa itseen, perhe- ja parisuhteissa, terveydessä tai työpaikalla.

Vaikka menneisyyttä ei voi muuttaa, voimme muuttaa tapaamme suhtautua siihen. Tämän workshopin tarkoitus on tutustua omaan sisäiseen lapseesi, siihen mitä hän tarvitsee ja viedä hänelle toivottuja voimavaroja. Workshop antaa sinulle ymmärrystä itsestäsi ja työkaluja itsesi voimaannuttamiseen. Kun ymmärrät itseäsi, tiedät mitä tarvitset ja voit toimia sen mukaan. Workshop toimii ponnahduslautana kohti parempaa ja tasapainoisempaa elämää.

Workshopiin kannattaa pukea rennot vaatteet ja ottaa mukaan muistiinpanovälineet. Käytämme työskentelyssä apuna hypnoosia, NLP:tä ja mielikuvaharjoittelua.

Hinta: 35€ (sis. 24% alv)

Varaa paikkasi täältä:
https://www.varaaheti.fi/urbanwells/fi

Workshopin vetävät henkinen valmentaja Marina Lavenius ja ratkaisukeskeinen valmentaja Lotta Kvist. Tutustu heihin täältä: