Unelmakartta workshop

Unelmakartta on menetelmä millä teet unelmasi näkyväksi. Kun tiedät mitä haluat sinun on yksinkertaisesti helpompi saavuttaa unelmasi. Tämä työpaja ohjaa sinut unelmiesi äärelle ja opastaa sinua löytämään sen mitä todella haluat. Sinun ei tarvitse tietää, mitä haluat ennen työpajaan osallistumista vaan selvitämme paikan päällä, mitä se on. Teemme unelmasi näkyväksi NLP- harjoitusten, eteeristen öljyjen sekä mielikuvaharjoitusten avulla, jonka jälkeen teemme unelmakartan. Unelmakartan avulla teet unelmistasi totta.

Paikan päältä löytyy kaikki, mitä tarvitset oman unelmakarttaasi rakentamiseen. Aloitamme työpajan käymällä läpi unelmien tarkoitusta, niiden tärkeyttä ja kuinka saavutamme unelmamme. Tämän jälkeen askartelemme itsellemme kartat. Paikan päältä löytyy teetä ja pientä purtavaa.

Aika: 29.9.2019, ko 12-16.00
Paikka: Sturenkatu 36, Urban Wells
Hinta: 49€

Kurssin vetää Marina Lavenius ja Piia Heinonen.
Ilmoittaudu kurssille: piia@urbanwells.fi tai marina@urbanwells.fi


 

Sisäinen lapsi workshop

Meissä kaikissa asuu sisäinen lapsi, vaikka emme sitä aina tiedosta. Kun sisäinen lapsemme voi hyvin ja kokee olevansa rakastettu ja turvassa, tunnemme itsemme tasapainoisiksi. Vaikka kasvamme fyysisesti aikuisiksi, ei sisäinen lapsemme kasva useinkaan henkisesti samaan tahtiin. Silloin kohtaamme yleensä haasteita elämässä. Haasteet voivat esiintyä esimerkiksi suhteessa itseen, perhe- ja parisuhteissa, terveydessä tai työpaikalla.

Vaikka menneisyyttä ei voi muuttaa, voimme muuttaa tapaamme suhtautua siihen. Tämän workshopin tarkoitus on tutustua omaan sisäiseen lapseesi, siihen mitä hän tarvitsee ja viedä hänelle toivottuja voimavaroja. Workshop antaa sinulle ymmärrystä itsestäsi ja työkaluja itsesi voimaannuttamiseen. Kun ymmärrät itseäsi, tiedät mitä tarvitset ja voit toimia sen mukaan. Workshop toimii ponnahduslautana kohti parempaa ja tasapainoisempaa elämää.

Workshopiin kannattaa pukea rennot vaatteet ja ottaa mukaan muistiinpanovälineet. Käytämme työskentelyssä apuna hypnoosia, NLP:tä ja mielikuvaharjoittelua.

Hinta: 35€ (sis. 24% alv)
Varaa paikkasi täältä:
https://www.varaaheti.fi/urbanwells/fi

Workshopin vetävät ratkaisukeskeinen valmentaja Lotta Kvist ja henkinen valmentaja Marina Lavenius. Tutustu heihin täältä:
http://www.lottakvist.fi/minusta/
https://www.marinalavenius.com/

 

 

Hallitse aikaasi Workshop

Nykyajan hektisessä arjessa stressi on yleistynyt valtavasti ja ihmisiltä vaaditaan koko ajan enemmän. Tuloksia halutaan nopeammin ja työviikot venyvät helposti liian pitkiksi. Jatkuva stressi heikentää immuunipuolustusta ja aiheuttaa sairauksia.

Mutta mitäpä jos pystyisit suhtautumaan aikaan niin, ettei se tuntuisi painostavalta? Entä jos kiire loppuisi ja osaisit olla läsnä? 

HALLITSE AIKAASI -workshopissa tarkastelemme, kuinka käytät aikaasi ja miten suhtaudut siihen. Tutkimme, kuinka aikakäsitysemme rakentuu ja kuinka sitä muokkaamalla pystymme luomaan itsellemme seesteisemmän elämän. Workshop opastaa sinut löytämään rauhan arjen hektisyyden keskellä ja suhtautumaan aikaan uudella tavalla. Kartoitamme mihin aikasi oikeasti kuluu ja kuinka voit hyödyntää aikaasi paremmin. 

HALLITSE AIKAASI -valmennus opastaa sinut neljässä tunnissa hallitsemaan aikaasi niin, ettei se hallitse sinua.

Workshopin ohjaavat henkiset valmentajat Marina Lavenius ja Sanna-Maria Rantanen.

Ensimmäinen workshop Helsingissä sunnuntaina 31.3. klo 15-19 Urban Wellsissä. Hinta 45€.